• Vard: 10–19
  • Lörd: 10–17
  • Sönd: 11–17

Jolla Chokladmakarna

Jolla Chokladmakarnas filosofi är att riktigt bra kvalitet talar för sig själv. Kvalitet är något som följer med hela vägen från inköpet av den bästa råvaran till försäljningen av en förstklassig chokladprodukt. Kvalitet är också en fråga om vilken inställning man har till sitt arbete. Hos Jolla Chokladmakarna finns en passion och ett brinnande intresse, som bara blir starkare med åren!

”Vi tycker det är viktigt att handla ekologiskt och vi strävar alltid efter att våra produkter ska vara ekologiska i så hög grad som möjligt utan att vi ger avkall på kvalitet och smak.
Efter många år i branschen, inom restaurang- och caféverksamhet, känns det som om vi äntligen har ”hittat hem”. Choklad- och kaffevärlden har blivit vår värld och du är välkommen att dela den med oss.”

I caféet serveras omsorgsfullt handgjorda chokladprodukter. Hit kommer du för att njuta av en fika med det allra bästa kaffet och den godaste chokladen. Ta en stark espresso på stående fot, drick utsökt äkta varm choklad efter en långpromenad eller sitt länge och prata med en god vän över en krämig caffè latte och handgjorda chokladpraliner.

Här hittar du också den perfekta presenten till någon du tycker om, eller dig själv. Handgjorda choklader i alla dess former och smaker, delikata ostar, kaffebönor från världens all hörn och téer i lösvikt.

 

Placering: Lyckankvarteren, Plan
Webb: jolla.se

I närheten