• Vard: 10–19
  • Lörd: 10–17
  • Sönd: 11–17

Om oss

Linden Köpcentrum stod klart 1977 och har sedan dess varit ett av det självklara shoppingvalen för norrköpingsborna. Fem år efter invigningen köpte Lundbergs ena halvan av fastigheten från företaget Siab som tillika även byggde fastigheten. 2004 köpte sedermera Lundbergs även den andra halvan av köpcentrumet men då av fastighetsföretaget Axfast. Två år senare påbörjades en omfattande renovering och ombyggnation av Linden för att komma till dagens utseende. Stora glaspartier, både mot himlen men också ut mot gatorna som går runt fastigheten, sattes dit. Allt för att skapa ett härligt ljus och rymd i lokalerna.

Tillsammans med Spiralen Köpcentrum, som även det ägs av Lundbergs, står vi för en stor del av Norrköpings shoppingutbud. Vi vill vara det självklara valet till shopping, umgänge och fritidsintressen så som bio och träning. Detta genom att erbjuda allt från tidig frukost till lunch, fika och mat under dygnets sena timmar finns alla möjligheter att tjäna alla behov och livssituationer.

Följ oss på Facebook och/ eller Instagram där vi heter lindenkopcentrum för att hålla dig uppdaterad om nyheter hos oss!

Event- & butiksytor

Är du intresserad av våra eventytor? Maila en beskrivning av aktiviteten, yta samt datum till anna.franzen@lundbergs.se Vid intresse av butiksytor vänligen skicka en intresseanmälan eller kontakta någon av våra förvaltare. För övrig information om fastighetsägaren besök gärna Lundbergs hemsida.

Vid olycksfall där det behövs hjärtstartare hittas en bredvid Synoptik i Linden och en vid rulltrappan bredvid Lindahls inne i Spiralen Köpcentrum.

NER PÅ STAN – ett samarbete mellan fastighetsägare i innerstaden

Lundbergs har, tillsammans med flera fastighetsägare, ingått ett samarbete för att knyta ihop de olika shoppinggatorna i inre Norrköping. Samarbetet har fått namnet NER PÅ STAN med missionen att uppmana människor att uppleva och njuta av vår spännande innerstad. Titta in på www.facebook.com/nerpastan